2012-10-31
18:46:40

Promenad och våfflor

No pics todä! Fritzy och Sajmon har besökt oss en sväng idag - vad skulle jag göra utan våra promenader?!?!?! Lite frisk (läs: kallt och sjukligt väder) luft och en promenad senare blev det dags för våfflor in our casa. Lite varmrörda hallon och grädde uppepå blev en hit och medan Simon roade sig med att tugga på en fot (?!) av gummi (som man tydligen kan kyla - bra för tandploppande a.s.o) roade vi oss med att diskutera livets gåtor, vänskap, julgodis, våffelsmet och varför vi egentligen borde träffas tidigare på lördagar då vi har storslagna planer.
 
Det blev inga foton idag för jag orkade inte ta fram kameran och mobilen blev totalt bortglömd. Men ibland kan det vara ganska skönt att leva i den periferi som är ens egna liv. Ikväll blir det egenrullade köttbullar och pasta - enkelt men gott!
2012-10-29
17:15:00

Lördagkväll hos vänner

I lördags åkte jag, Ann och P ut till Samarkand för att shoppa lite. Först gick vi dock loss på buffén och sen handlade jag nödvändiga ting som linsvätska, nagellack och en plommonlila tunikablusaktig sak som var som gjord för min kropp. Sen in på Maxi en sväng för att handla ingredienser för kvällens efterrätt: marängswiss. Heureka! Min kropps tillstånd sa till slut ifrån och vi åkte hem för att mannen skulle se fotboll och jag skulle inta sömn.

 

På kvällen åkte vi ut till Ör för att avnjuta en middags hos Caisa, Jonas och Molly. De väntar tillökning i slutet av december och Molly har redan hunnit fylla 1½. Usch vad tiden går. Vi åt i alla fall en fantastiskt god fläskfilégryta med klyftpotatis, morötter och rödbetor. Lite godis och glass på det så var kvällen fulländad. P klantade till Cluedospelandet så att jag vann, men snopet blev det eftersom han...ja...klantade sig lite. Men kvällen avslutades med lite Buzz och sen var det hem och godnatt!