2012-01-29
11:26:14

Forsta dagen i Amadores

Har sitter jag pa ett hotell. I ett annat land an Sverige. Spannande ar bara mitt forsta intryck. Hart ar mitt andra. Det ar namligen sa att har i Spanien sover man direkt pa madrassbottnen. I helvete heller tankte jag. Men trots knirrande och gnisslande och suckar sa har jag iaf sovit ca 8 timmar efter vansinnesfarden med minibuss till hotellet igarkvall.

Vadret ar saklart molnigt - for att vi ar har. Men nu borjar solens stralar leta sig fram litegrann. Det finns ju som sagt internet i rceptionslobbyn, 1EU for 15 min, och tangentbordet saknar vara bokstaver som annars har prickar.

Frukostbuffén ar som sagt provad och den fick godkant. En liten minimarket har de ocksa lyckats klamma in har i receptionen. Far se om jag kan slanga upp nagra bilder nagon dag!

Nu ska jag fortsatta se ut som en zombie - snart promenerar vi berget ner mot stranden och det turkosa vattnet :)
Hugs!
2012-01-28
10:56:34

GRAN CANARIA

Det har blivit lite ont om tid den senaste tiden. Mest på grund av det nya heltidsjobbet, men också för att det har vart mycket annat att stå i. Om en timme åker vi till flygplatsen för att tillbringa en skön semester på Gran Canaria. Det kommer därför bli lite ont om bloggning, men efter resan kommer det komma en fantastisk bildbomb på våra upplevelser! Därför önskar jag nu er en fantastisk jävla snöig vinter. Jag? Jag skrattar snön rakt i ansiktet och drar till solen ;)
Kram!


Bilderna är lånade från Fritidsresor. Resan är också lånad därifrån. Men den fick vi betala för...
2012-01-20
18:05:46

Hästvecka

Det har varit en lång vecka. Men jag känner mig så nöjd - inspiration, inspiration, inspiration. Både privat och i jobbet har dagarna flytit på väl. Men man kan väl inte tro annat eftersom jag har världens mest underbara sambo och några sjujäkla kollegor! Bäst helt enkelt!

Har försökt mobilblogga från jobbet på rasten flera gånger, men blogg.se vill bara vägra mina bilder i inläggen och krånglar mest, så nu gav jag upp det. Lite mer uppdatering i helgen blir det nog - och lite tillbakablickar på veckan som varit!