2011-05-29
22:17:37

Sjuk hund, sträckläsning och trötthet.

ALLA GODA TING ÄR TRE.
Så även de som är mindre goda.
Djuret har gått och blivit värddjur för några mindre charmiga parasiter samt dragit på sig en något less cute halsinflammation. Fullproppad med antibiotika snurrar han runt som en osalig ande här hemma och kryper in i sitt katthus och bäddar ner sig. Ja. Katthus. Hunden är för liten för hundhus. Så det blev ett katthus. Med tak.

Veterinärens nummer står på senast uppringda och en orolig matte kommer förmodligen inte få mycket sömn inatt. Men den lite mer stabila hussen är ledig måndag+tisdag så han får leka övervakare medan jag jobbar. Great!

Nu ska jag krypa ner i min säng och fortsätta på "Det fjärde offret". Har nyss läst ut "Pagininikontraktet" och den var verkligen jättebra. Hade samma ökade pulsfrekvens som när jag läste "Hypnotisören"!

Shoppade lite på Ellos innan, men jag lägger upp det imorrn istället :)
Sov gott!
2011-05-29
14:37:52

Möhippa, beatbox och Svarta Katten.

Igår var jag på möhippa för söta Frida! Jag har inte känt henne så länge och det var en lite nervös känsla jag fick i magen när jag blev inbjuden till möhippan tidigare i år. Men igår fick jag träffa flera väldigt trevliga personligheter för första gången och jag ångrar inte alls att jag följde med på ett av årets roligaste upptåg :P

På morgonen var vi på ett litet spa och badade bastu samt bubbelbad! Det var skönt, men mina linser blev lite torra av bastuvärmen. Efter lite fika blev det ledtrådsjakt på stan med massa skratt och en pussjakt för bruden :P Det var fullt av folk på stan då det var någon form av marknad så det blev en hel del uppmärksamhet för vår del :)

Efter stadens gator blev det en tur till en liten hemmastudio på Teleborg där bruden, precis som sin blivande make, fick spela in en sång. Lotta Engbergs "I'm gonna rock it" blev målet och Frida gjorde ett toppenjobb! Med pastasallad i magen åkte vi hem till en av tjejerna som var med på möhippan och där fick Frida måla en tavla av sin blivande. Vi gjorde oss i ordning och åkte sedan iväg till Akropolis för en god middag.

Mätta och belåtna (trots dammig Alvestaglass) drog vi oss tillbaka till öster för lite SingStar och partaj. Hesa och glada blev hela gänget hämtade av en Volvo och en Saab, varav min sambo körde den sistnämnda, för en natt på krogen. Jag valde dock att åka hem och äta Hot Wings för att sedan däcka i sängen (av trötthet) :PBilden till vänster är den jag hade fastnålad på tröjan under dagen!Dagens bästa:
Minen hos killen som verkligen INTE ville bli pussad på.

Dagens lärdom:
Beatboxing á PISSA PÅ KATTEN.

Kvällens dryck:
Svarta Katten